γιατί... σαν το ντελόγο δεν έχει

ntelogo.com

γιατί... σαν το ντελόγο δεν έχει

ΤΟ ΚΑΜ ΜΠΑΚ

η κωμωδία της μνήμης 

 

   Το Θέατρο Κάτω παρουσιάζει την σπαρταριστή κωμωδία «Το Καμ Μπακ» του Βασίλη Κατσικονούρη σε σκηνοθεσία Σοφίας Δερμιτζάκη.

   Η φρέσκια ματιά μιας γυναίκας σκηνοθέτη δίνει στο έργο μια νότα διαφορετική από τη συνηθισμένη.

   Η παράσταση κάνει πρεμιέρα Κυριακή 5 Ιανουαρίου, στις 21:00 και θα παίζεται κάθε Κυριακή και Δευτέρα, πάντα στις 21:00, στο θέατρο Κάτω, Θεοτοκοπούλου 28.

   Ένας κάποτε επιτυχημένος και με λαμπρή καριέρα δημοσιογράφος ετοιμάζεται για ένα εντυπωσιακό καμ μπακ! Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που θα ξεσηκώσει το Πανελλήνιο είναι το κλειδί για την επιστροφή του! Μόνο που το ντοκουμέντο βρίσκεται σε ένα DVD που έχει χαθεί και κατά τύχη θα βρεθεί στα χέρια μιας γυναίκας η οποία και έχει όλη την καλή διάθεση να το επιστρέψει… μα δε μπορεί να θυμηθεί που το έβαλε! Ο χρόνος της επικείμενης συνταρακτικής αποκάλυψης πλησιάζει καθώς ο τηλεοπτικός χρόνος μετράει αντίστροφα! Ο χρόνος πιέζει τον δημοσιογράφο, εκείνος πιέζει τη γυναίκα, η γυναίκα πιέζει τη μνήμη της… Τελικά;

   Ο Βασίλης Κατσικονούρης παντρεύει με επιτυχία την κωμωδία με το μυστήριο σε ένα έργο σπαρταριστό με έντονο σασπένς που σε παρασύρει! Ο ίδιος έχει δηλώσει για το έργο αυτό: «Ήθελα να πιάσω το θέμα της μνήμης που διατρέχει αρκετά από τα έργα μου, αυτή τη φορά από την κωμική του πλευρά. Όλοι και όλα έχουν από μία - ακόμα και ο θάνατος, μόνο που δεν το ξέρει και κανείς ποτέ δεν προλαβαίνει να τη δει. Έτσι έγραψα το Καμ μπακ - Η κωμωδία της μνήμης. Προσπάθησα επιμελώς να αποφύγω κάθε ίχνος σοβαρότητας. Για κάτι ψιλά που μου ξέφυγαν, ζητάω συγνώμη..»

   Tip! Χρώματα αλμοδοβαρικά σε χιούμορ ασπρόμαυρης παλιάς ελληνικής ταινίας!

   Σκηνοθεσία : Σοφία Δερμιτζάκη

   Παίζουν: Πάνος Ιωαννίδης, Νίκος Ανδριγιαννάκης, Βάλλια Παπαδάκη, Κλαίρη Δουκουμετζάκη

   Σκηνικά-Κουστούμια: Ευαγγελία Καμπουράκη

   Σχεδιασμός αφίσας: Kostas Karnikis Quickaras

   Είσοδος: 12 ευρώ (10ευρώ μειωμένο)

   Τηλέφωνο κρατήσεων: 2810-343483