γιατί... σαν το ντελόγο δεν έχει

ntelogo.com

γιατί... σαν το ντελόγο δεν έχει

ΝιΠι

ο τελευταίος πειρατής του Αιγαίου και το νερό της ζωής

 

   Η παιδική σκηνή του Θεάτρου Κάτω παρουσιάζει την παράσταση «ΝιΠι, ο τελευταίος πειρατής του Αιγαίου και το νερό της ζωής» του Γιώργου Χατζόπουλου για παιδιά από 6 έως 106 ετών!

   Από την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή, στις 11:30 ένας πειρατής του Αιγαίου και η περίεργη παρέα του θα περιδιαβούν στη θάλασσα, αλλά και στην ιστορία του τόπου! Μία παιδική παράσταση γεμάτη έντονα χρώματα, τραγούδια, χορό, μουσική, κουκλοθέατρο, έξυπνα σκηνικά τρικ, δράκους, χάρτες και πρωτότυπα κύματα! Ο ΝιΠί είναι ο τελευταίος πειρατής του Αιγαίου που έρχεται αντιμέτωπος με τον πλούτο, τη δόξα, τη φιλία, τον έρωτα και την αγάπη σε μια πορεία αναζήτησης για το νόημα της ζωής!

✔️Tip1! Αν και «Το νερό της ζωής» πηγάζει εκ των έσω, συλλέγεται στης Πίνδου την πηγή,και μοιράζεται εκεί, στο Θέατρο Κάτω! _Ζαγοράκι για τα παιδιά _Ζαγόρι για τους ενήλικες!

✔️Tip2! Το Natural History Museum of Crete - Official Page φιλοξενεί από Δευτέρα έως Παρασκευή την παράσταση για τα σχολεία _περισσότερες πληροφορίες στο 2810-343483!

   Σκηνοθεσία: Πάνος Ιωαννίδης και Βασίλης Παύλου

   ☎️Τηλέφωνο κρατήσεων: 2810-343483

   Είσοδος: 10 ευρώ, 8 ευρώ (παιδικό/μειωμένο)

   Προπώληση 8€ στο Βιβλιοπωλείο Χαρταετός

   Ηθοποιοί: Ελευθερία Σινατσάκη, Καλιάννα Γιγουρτσή, Κλαίρη Δουκουμετζάκη, Δημήτρης Γαλανάκης, Φίλιππος Μωραϊτης, Νίκος Αξιώτης

   Πρωτότυπη μουσική: Σταύρος Πρέσσης

    Πρωτότυποι στίχοι: Ασπασία Βασιλάκη

   Σκηνογραφία: Ευαγγελία Καμπουράκη

   Σχεδιασμός αφίσας: Kostas Karnikis Quickaras

   Βίντεο παράστασης: Μιχάλης Αλεξάκης

Βίρα τις άγκυρες!